Nagy valószínűséggel Te is ismered ezeket a cégeket! 

Valószínű, hogy használod  a szolgáltatásaikat  némelyiket akár napi szinten!

Lehet, hogy ajánlottad is  másoknak őket, annak ellenére, hogy egy fillért sem fizettek neked ezért! 

MOST AZONBAN ÚJ HELYZET VAN!

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEK
A FREEDOM XPRESS GLOBAL PARTNEREINÉL!

A DEALKODEX egy olyan online e-kereskedelmi platform, amelyben a Freedom Xpress Global  tagjainak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít valamint a network marketing erejét használva lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók (vásárlók), mint ajánlók is részt vegyenek az e-kereskedelmi folyamatban! 
www. dealkodex.com Kattints ide

A DEALKODEX rendszerében a vásárlókat és a termékeket, szolgáltatásokat kínáló partnereket kölcsönös anyagi előnyök fűzik össze az online kereskedelmi platform használatában. 

A partnercégek számára ingyenes a DEALKODEX-be történő bekapcsolódás, díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz.

A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése. Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz.

A Freedom Xpress Global tagok ezért cserébe  a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni, garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból.

Hogyan veheted igénybe a kedvezményeket?

Az első lépés regisztrálnod kell a FreedomXpress Global rendszerébe. A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükséged, ezt kérheted tőlem.

Ezt követően kiválaszthatod a számodra megfelelő üzleti csomagot. 

Az üzleti csomagod értékének 200 %-a azonnal jóváírásra kerül a számodra nevesített kedvezményszámlán.

Ezt az összeget partnercégeinknél történő vásárlások során 100%-ban felhasználhatod  partnercégeink által felajánlott kedvezmények mértékéig.

A kedvezmények igénybevételének módja és mértéke eltérő, ezért a Dealkodex platformon vagy a személyes weboldaladon az igénybevételek egyedi feltételei megtalálhatók! 


A regisztrációhoz kattints ide!

Bármi is legyen az, nálunk megtalálod!

Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!