Az e-kereskedelem új dimenziója

AZ E-KERESKEDELEM A VILÁG LEGGYORSABBAN FEJLŐDŐ IPARÁGA.

Tény: Az online kereskedelem forgalma az egész világon brutálisan növekszik! A világ e-kereskedelmi forgalma 2020-ban vélhetően az 5000 miliárd dollárt is túl fogja lépni!

Az internet megszületésével szinte minden iparág átalakult. Ez alól a kereskedelem sem kivétel. A kereskedelem az egyik legősibb iparág, amely a világ gazdaságának mozgatórugója.

A társadalmi, ipari fejlődéssel párhuzamosan alakult, formálódott a kereskedelem. A kezdetleges cserekereskedelemtől mára eljutottunk a határok nélküli világkereskedelemig, ahol a digitális világ fejlődése lehetővé teszi, hogy bármelyik pillanatban real time megvásárolhatunk egy kínai, amerikai vagy spanyol terméket. Amerikában már a 90-es évek végén az első átütő siker az e-kereskedelemben, a könyvpiaci igényeket kielégítő AMAZON vállalkozással, hazánkba csak a 2000-es években jelentek meg online kereskedelmi próbálkozások. Igazi nagy áttörés napjainkban látszik kibontakozni.

Mi a helyzet Magyarországon?

Ma már nálunk Magyarországon is évi több, mint 1000 milliárd forintot költenek el az emberek online!Itt olvashatod a teljes cikketitt olvashatod a teljes cikket…

“A hazai online kiskereskedelmi forgalom 2019-ben elérte a 781 milliárd forintot, ez 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest – derül ki a Reacty Digital és az eNET Internetkutató közös e-kereskedelmi kutatásaiból. Az előrejelzés szerint a hazai e-kereskedelem forgalma 2024-re meghaladhatja akár az 1700 milliárd forintot is. A belföldi online vásárlások gyakorisága évek óta folyamatosan növekszik, a termékkategóriák esetében a ruházat, szolgáltatások közül a szállásfoglalás a legnépszerűbb. A vásárlók egyre tudatosabban választanak szállítási és fizetési módokat, ha a webáruház nem kínál megfelelőt, akár el is állnak a vásárlástól.”….


Itt olvashatod el a teljes cikket…

Az online vásárlás az az új trend, amely a jövő értékesítését meghatározza. Az e-kereskedelem hihetetlen forgalmi növekedésben van, megállíthatatlanul fejlődik. Az emberek gyakorlatilag felköltöztek az internetre, ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak és nem utolsó sorban vásárolnak. (Egy felmérés szerint Magyarországon egy nap átlagosan 6 óra 45percet töltünk online, a 16-24 évesek pedig 9 órát /közösségi-media.com/). Ezek tények!

2020 egy nehéz év volt az egész világ számára, egészségi és gazdasági szempontból egyaránt.

Vállalkozások mentek és mennek tönkre, nyomukban munkahelyek szűnnek meg, egzisztenciák mennek tönkre. Az e-kereskedelem pedig ebben az időben is erősödött, sőt robbanásszerű dinamikára váltott.

Nem kérdés, hogy aki stabil üzleti lehetőséget keres vagy megoldást a megoldás után kutat, hogy talpra állítsa megroggyant anyagi helyzetét, az e-kereskedelemben éppen jó helyen keresgél.

Miért éppen a
Freedom Xpress Global?

Freedom Xpress Global határtalan lehetősége abban a tudatos jövőképben van, melyet a cég alapítói Varga Balázs és Bognár Péter megálmodtak és következetesen megvalósítottak és folyamatosan fejlesztenek. Azzal az elkötelezett hittel hozták létre a Freedom Xpress Global-t, hogy az e-kereskedelem piacvezető vállalkozásává fejlesztik. Az álom megvalósulni látszik……

A Freedomban minden a vásárlásról szól!

A Freedom Xpress Global üzleti koncepciója az e-kereskedelem új dimenziója:

Egy új, egy jobb út a vásárlásra! A világ leggyorsabban növekvő iparágában kis költségvetéssel működtethető közösségi finanszírozású dropshipping webáruházi modell ötvözése a Network marketing eszközrendszerével.


A vállalkozás fókuszában egy közösségi webáruház van. A Freedom tagok pedig egy fogyasztói közösséget alkotnak, akik egyszerre fogyasztók és üzleti partnerek.

Egy cég életét meghatározó jövőkép, hogy a világ e-kereskedelmi forgalmának az 1%-át belátható időn belül elérje!

Ez nem kis cél annak a tükrében, hogy 2020-ban eléri, sőt meghaladhatja az 5000 milliárd dolláros üzleti bevételt, ez kb. 50 milliárd dolláros forgalom.

Ez a Freedom jövőképe!

Nem egy-két év alatt fog ez megvalósulni, de töretlenül ebbe az irányba haladunk!

A Freedom fogyasztói közösséget nem véletlenül hívjuk magunk között Freedom Family-nek. Ennek az üzleti modellnek valamennyien olyan építői kövei vagyunk, azzal a céllal, hogy az üzleti részesedésünket, a fogyasztói, vásárlói közösségünk növekedését erősítsük.

Tehát, mi egy e-commerce dropshipping hálózatot építünk és saját üzleti sikerünk attól függ, hogy ebben a munkában milyen hatékonysággal veszünk részt. Tudatos vásárlói közösség vagyunk és ennek előnyeit élvezve stabil megélhetést biztosítunk a magunk számára.

Az üzleti modell megalkotóinak éppen ezért fontos, hogy minél kellemesebb feltételeket biztosítsanak a tagok számára, hogy munkájukat felesleges nehezítések, akadályok és költségek nélkül végezhessék.

A Freedom Xpress Globalnál minden egy irányba mutat!

Folyamatos innovációval az e-kereskedelem egyik, legerősebb, legsikeresebb dropshipper hálózati értékesítő vállalkozásává válik!

Te most  részese lehetsz a Freedom Xpress Global e-kereskedelmi vállalkozásának!

Mersz  velünk nagyot álmodni?

Ha igen, tarts velünk!