Bombabiztos vállalkozás

Bombabiztos vállalkozás azoknak, akik csak a tényeknek hisznek!


Tudom,hogy Te olyan felelős gondolkodású ember vagy, aki nem ugrik be mindenféle csali toborzásnak.

Téged csak a tények győznek meg?

Beszéljünk a tényekről!

Az egész világon de Magyarországon is a leggyorsabban fejlődő, legkiemelkedőbb eredményeket elérő üzletág az e-kereskedelem! Éves szinte 20-25% -s forgalomnövekedést könyvelhetnek el az online vásárlással foglalkozó vállalkozások. A közelmúltban lezajló (és ki tudja mi következik…) világjárvány és gazdasági válság a legkevésbé ezt az iparágat érintette, sőt ebben a kritikus időben robbanásszerű növekedést ért el. Ez hazánkra is érvényes bövekedési ütem.A Freedom Xpress Global Ltd. ebben az iparágban vetette meg a lábát. Több divíziót elindítva stabil gazdasági eredményeket könyvelhet el. A ZAMNIA dropshipping webáruháza egy dinamikusan fejlődő üzlet. 2019 novemberében megnyílt áruház már most több, mint 500 000 ezer termékből álló széles skálán (tartós -élelmiszerek – nagy értékű prémium kategóriás termékek) mozgó kínálata a hétköznapi igényeket és a kifinomult ízlésű vevőket egyaránt ki tudja szolgálni. Az áruház termékeinek kiszállítását Európában vállalja. Tény, hogy a ZAMNIA életútjának az elején tart, így folyamatos fejlesztéssel, újabb és újabb termékpartnerek bevonásával egyre tágabb körben biztosít vevőinek termékeket, folyamatosan fejleszti rendszerét és építi üzleti kapcsolatait beszállító partnerekkel. Tény, hogy Freedom Xpress Global üzleti célként a világ e-kereskedelmi forgalmának 1%-át tűzte ki a maga számára és üzletpolitikáját ennek megfelelően alakítja! Az 1 % hatalmas cél ebben az iparágban, tekintve hogy az e-kereskedelem éves világforgalma idén már eléri, sőt meghaladhatja az 5000 milliárd dollárt, ennek az 1%-a nemes cél egy üzleti vállalkozásnak.Egy átlagos ember a jelen viszonyaink között különleges szakmai képesítés nélkül az átlagnál magasabb jövedelmet, sőt kimagasló jövedelmet elérni egy online marketing rendszerben működő vállalkozásban képes elérni. Tény, hogy aki stabilabb, kreatívabb, netán tőkeerős vállalkozó is ezen a területen tudja igazán kamatoztatni képességeit. Tény, hogy a Freedom Xpress Global éppen ezen vezérgondolat és megalapozott üzleti koncepció szerint az online marketing eszközrendszerében építette fel üzleti kompenzációs rendszerét.


A Freedom Xpress Global egy vásárlói közösség. Elkötelezett célja, hogy növelje közösségét, folyamatosan erősítse vásárlói táborát és a ZAMNIA webáruház értékesítési forgalmát. Kifizetési rendszerében csak Freedom tagok vehetek részt. A tagok egyszerre elkötelezett vásárlói saját webáruházuknak, és ez megélhetésük, jövedelem teremtő képességeiknek is  stabil terepe.A Freedom tagság feltétele, hogy egy ingyenes regisztrációt követően egy regisztrációs csomaggal csatlakozzon. A kezdő csomag ára 50 Euro, ami benne van az felülmúlhatatlan:

  • 50 Eurot, amit levásárolhasz kedvezményként a webáruházunkban történő vásárlásaidnál,
  • Egy lehetőséget, hogy belátható időn belül 7 számjegyú jövedelmet érj el akár havonta!
  • Kizárólag Freedom tagoknak elérhető kedvezményeket, Pl. köthetsz flottaszerződést korlátlan lebeszélhetőséggel és 5 Gb internettel csupán 5490 Ft/hó költségért, folyamatosan elérhető kedvezményes tankolás az OMV-nél
  • Sajátodként dolgozhatsz a többszázezer termékkel feltöltött ZAMNIA webáruházzal, ami a nap 24 órájában szállíthatja neked a vásárlókat,
  • Karriert építhetsz egy olyan üzletben, amelyben nincs havi kötelező vásárlás, nincs havi megújítási díj, tehát nincsenek kényszerek
  • Tudatos vásárlóként, a vásárlásra lekötött minden egyes eurod képes 13,5 X nyereséget termelni
  • Lehetőséged van önerő és hitelfelvétel nélkül egy vadi új autót birtokba venni 20 000 Euro értékben, de ha éppen ez nem kell átveheted az ellenértékét SŐT! A világon egyedülálló módon visszavásárlási garanciát kapsz ha félúton meggondolnád magad!A sikeres üzlet, a kitartás, az üzletbe vetett hit nagyban függ attól, hogy milyen akadályokkal kell szembe nézni. Tény, hogy a Freedom a sikeres üzletépítést akadályozó körülményeket nem épített be a rendszerébe. Tudod mire gondolok? Havi kötelező megújítási díj, kötelező vásárlások, pontelérés esetén teljesítmény törlődés stb. A FreedomXpress Globalban nincs semmi kötelező ! Egyetlen költséged, amit vállalnod kell a start csomag! A többi szorongató kényszereket elfelejtheted! Szabadon döntesz honnan-hová akarsz eljutni! Nem fogsz találkozni akadályozó körülményekkel.


Egy vállalkozást alapvetően meghatározza, hogy milyen minőségi szinten látja el feladatait. Az elvárt minőségi feladatellátás a partnerek szakmai és mentalis felkészítésén alapszik. Ebben a Freedom Xpress Global elhivatott igyekezete látszik sokrétű és folyamatosan elérhető képzési rendszere. Heti rendszerességgel több online képzés tart és központi szervezésben rendezvények megtartására is sor kerül. Az egységes minőségbiztosítás következő lépése , egy precízen kidolgozott képzési csomag (FX 10), amely következetes betartását elvárja.
A Freedom Xpress Global a JÖVŐ üzlete, felkészült, elkötelezett tulajdonosokkal és vezetőkkel! Az üzleti elképzelésed, terved, a megfogalmazott céljaid megvalósítása csak rajtad múlik.Ha eljutottál eddig a pontig akkor egyértelmű, hogy komoly gondolkodású ember vagy, aki a tényeken alapuló stabil üzleti lehetőséget keresel!

Ha felkeltette ez a néhány tény az érdeklődésedet, érdemes lenne beszélnünk a részletekről!

Ha így gondolod érdeklődéssel várom jelentkezésedet:

Elérhetőségem: 06 20 213 1591

e-mail: www.tothczereistvanne@gmail.com

Baráti üdvözlettel:

Éva