Hűségprogram

FREEDOM 3.0 LOYALTY (HŰSÉG)PROGRAM
lépésről-lépésre!

Az előzmény!

A Freedom Xpress Global 2019. november 4-ikén indította útjára a ZAMNIA közösségi webáruházat!

Nézz körül a webáruházban:

A webáruház dropshipperek (Freedom tagok) közreműködésével látja el az online értékesítési feladatait.

A Freedom Xpress Global a ZAMNIA dropshippereinek a továbbajánlói tevékenységért a webáruház üzleti nyereségének a 70%-át visszaosztja a tagoknak, ezzel ezreknek biztosít megbízható jövedelemforrást affiliate (tovább ajánlói) rendszerében 8 UNILEVEL szinten!

A bevétel alapja az árrés, a beszerzési és eladási ár közötti különbség! 

A ZAMNIA webáruházban minden eladott termék után jövedelem keletkezik!

A webáruház hosszú távon jelent biztos jövedelmet!

A ZAMNIA és háttérrendszere folyamatosan fejlődik, a termékkör folyamatosan bővül.

Ma már több, mint 400 000 termék, több,mint 100 termékcsoportban sorakozik a ZAMNIA virtuális polcain. Elmondhatjuk, hogy egy különösen fontos termékcsoporttal bővült árukínálatunk. Ki tudjuk szolgálni azokat is aki a napi rendszerességű ú.n. FMCG (gyorsan fogyó) termékeket (tartós élelmiszer, vegyiáruk) keresik.

A ZAMNIA Eu. 27 országába szállít házhoz termékeket.

A ZAMNIA töretlen fejlődésének egyik záloga az elégedett vásárlói közösség és az értékesítési teljesítmény dinamikus  növelése!

Elégedett vásárlókra,

elégedett Freedom tagokra van szükség!

A Hűségprogram kifejezetten azt a célt szolgálja!  

A FXG Loyalty programja tulajdonképpen egy gyorsító sáv, hogy a Freedom tagok felgyorsíthatják jövedelem termelésüket!


Most jön a lényeg!

A hűségprogram egy olyan STORE (áruház) rendszer, ahol a jövőbeli vásárlásaink után már most, a jelenben érhetünk el jutalékokat, azaz pénzt kereshetünk.

Store rendszer egy kivételes lehetőség arra, hogy vásárlói hűséged mentén minden ZAMNIA vásárlásod több hasznot termel neked, mint bármilyen árukeresőben elérhető kedvezményes ár! Minden megelőlegezett vásárlási foglalód (UNITOD) 13,5 X hasznot termel neked.

Ehhez a rendszerhez a FXG megteremtett egy nagyon erős kompenzációs tervet, ami lehetővé teszi a Freedom tagok számára, hogy azonnali és hosszú távon is kimagasló bevételt érhessenek el.


A ZAMIA webáruház vásárlói közösségének és forgalmának dinamikus növelése lehet az alapja annak, hogy az elkövetkezendő időben egyre stabilabb üzleti pozícióból köthessünk szerződéseket beszállító partnercégekkel ezzel egyre nagyobb árrés keletkezzen, amely egyértelműen az erősödő e-kereskedelmi piaci pozíciók mellett a vásárlói közösség jövedelemtermelő képessége is nő!

A STORE rendszer  tehát egy gyorsító sáv!

A vásárlói szándék erősítése érdekében úgynevezett foglalói rendszer bevezetésére került sor!

Mi is az a foglaló?

Jogi értelmezés szerint egy szerződés megkötésekor a vásárlási kötelezettség vállalás jeleként átadott pénzösszeg, amely a vételárba beleszámít, de a vásárlási szándéktól való elállás esetén nem jár vissza!

A Freedom Xpress Global

a foglalót vásárlási szándék nyilatkozatként kezeli, a ZAMNIA webáruház által árusított termékek árrésének megelőlegezésére. Nevezhetjük egyszerűen a jövőbeni vásárlásainkra félretett pénznek is, mely része a teljes vételárnak! A foglaló összege az egyes vásárlások alkalmával az árrés erejéig használható fel.

A foglalóként kifizetett összeg 100%-ban bármikor levásárolható! A foglalókat úgynevezett UNIT-ban elszámolási egységekben helyezzük el, melyek a STORE rendszerben (a foglaló felhasználásának időpontjától függetlenül) az UNIT képes jutalékot termelni az UNIT tulajdonosának!


MI a foglaló előnye?

 • Lehetőséget teremt azonnali bevételre a FXG tagok számára,
 • Tőkeerős és hűséges vásárló erőt biztosít a ZAMNIA számára
 • Nagyobb termékválaszték, olcsóbb árak a vásárlók számára

A foglaló lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárlások előtt UNIT-ot szerezve pénzt kereshetünk, ezzel azonnali bevételünk lesz és az áruházban történő vásárlásokból nagyobb nyereséget érhetünk el. Tulajdonképpen megfordítunk egy folyamatot!

Mi az UNIT?

Az UNIT egy olyan elszámolási egység, amely (ld.Store áruház) különböző értékben állnak rendelkezésre!

1 db UNIT értéke

 1. STORE osztályon      30 Euro
 2. STORE osztályon 100 Euro
 3. STORE osztályon 300 Euro
 4. STORE osztályon 1000 Euro
 5. STORE osztályon 3000 Euro

A jövőbeli vásárlásokra megelőlegezett összegek ún. Unitokban öltenek testet. Az unitokat  osztályonként (értékük szerint) egy kétágú (bináris) unitfában helyezheted el. A UNITfában meghatározott együttállások esetén (mindkét ágon azonos számú unit) a rendszer jutalékot számol el! 
 

Az Unitfa alsó és felső ágán szabadon helyezhetők el az unitok . Egy-egy unitfa max 30/30-as állásig nőhet ekkor megszűnik az unit élete a rendszerben! Érdemes az elhelyezéseknél figyelni az alsó és felső ágú egyensúlyának elérésére!

Az UNIT-ok bekerülve a STORE rendszerbe,  az itt eltöltött futamidejük alatt (kifutás) képesek az UNIT értékének 13,5 szeresét megtermelni ezek az UNIT tulajdonosának!

Hogyan keletkeznek az UNITOK?

1. Start csomaggal

Ahhoz, hogy a vásárlói közösségünknek tagja lehess és továbbajánlói tevékenységedért jutalékban és egyéb kedvezményekből részesülhess vásárolnod kell egy start csomagot. Az üzleti csomagok tartalmaznak UNIT-ot is annak értékéhez igazodóan!

2. Vásárlással az árrésekből!

Amikor a ajánlói tevékenységünk alapján vásárlások történnek a ZAMNIA webáruházban jutalékot kapunk, a nyereség az árrés 70%-át visszaosztásra kerül 8 unilevel mélységben. (Árrés= a termék bevételi és eladási ár közötti különbség). A nyereség további 10 %-a egy Hűség számlán könyvelésre kerül. Amikor a hűségszámládon az ebből az felhalmozódott  összegből is UNIT-okat tudunk szerezni.

Minél aktívabb vagy a ZAMNIA népszerűsítésében és vásárlókat vonzol be a webáruházadba, annál hatékonyabban fog nőni az UNIT-ra fordítható összeg!

3. Megtervezett vásárlással

A megtervezett vásárlás azt jelenti, hogy vásárlói szándéknyilatkozatot teszünk. Felmérjük a jövőbeni vásárlási szándékainkat és erre felkészülve vásárlási foglalókat kötünk le. Ezek a foglaló összegek UNIT-ok formájában könyvelődnek le és jelennek meg a rendszerben. 

A jövőbeli tervezett vásárlásaidat megtervezve teszel foglalót .Az unitok pedig nyereséget termelnek neked éppen 13,5 X mértékben:

Egy szabály van, hogy az emelkedő osztályokba úgy kötletünk le foglalót, hogy az alacsonyabbb értékű osztályban legalább egy foglalónk (UNIT-unk van).

Az UNIT-ok, ahogy már említettük, akár az elhelyezésüket követően azonnal 100 %-ban elkölthetők vásárlásra, az adott termék/ek árrésének erejéig!

A megfordított folyamat:

Alaphelyzetben jutalékban a vásárlások után jutunk,  viszont a foglalókkal (vásárlási kötelezettséggel) szerzett UNIT-ok előbb termelnek pénzt, hiszen a UNIT elhelyezését követően azonnal jutalékot termel. Ez a folyamat nem csak arra ad lehetőséget, hogy azonnali bevételünk legyen, de a megszerzett nyereséggel akár teljes egészében ki tudjuk egyenlíteni vásárlásainkat! 

Hogyan kereshetsz pénzt azonnal a UNIT-okkal?

Hogy termel 13,5 X pénzt minden egyes UNITOD?

Miután bármilyen módon UNIT-ok birtokába kerülsz, az UNITjaidat egy bináris fában helyezheted el, a különböző osztályokban értékük szerint.

Minden UNIT -ból két ág nyílik egy alsó és felső ág! Az  felső és az alsó ágakra egy-egy újabb UNIT helyezhető el. Így alakul ki egy UNIT-fa, melynek nagysága és szimmetriája alapján úgynevezett „együttállások” alapján jutalékot biztosít a STORE rendszer

A rendszer úgynevezett együtt-állásoknál fizet jutalékot. 

Együttállás: Amikor  az UNITFA alsó és felső ágán egyenlő számú unit van!

              1/1, 4/4, 9/9, 15/15, 20/22, 25/25, 30/30  együtt állásokat figyeli a rendszer.

Az adott osztályon végig haladva éppen az UNIT értékének 13,5 szeres értéket termel! 30 Euro= 405 Euro stb.

Ez az 1-es  Store-ban 1/1 együtt állás 

Az együttállás létrejöttekor azonnali (Real time) jutalék

1. Store-ban   3 Euro. 

2. Store-ban 10 Euro

3. Store-ban  30 Euro

4.Store-ban 100 Euro

5. Store-ban 300 Euro

Amikor együtt állás jön létre egy adott osztályban a Unit érték szerinti Store-ban meghatározott jutalék kifizetésre kerül, folyamatosan mindaddig, amíg el nem éri a kifutási pontot! 30/30. 25/25 vagy 20/20

52 ajándék UNIT

Ahogy haladsz egy osztályon személyes és automata ajándék UNIT-okat kapsz!

 • piros csillaggal jelzett: személyes ajándék UNIT. A UNIT-ot ott helyezheted el az UNIT fádban ahol akarod!
 • fekete csillaggal jelzett automata UNIT-okat a rendszer felajánlja valakinek, hogy helyezze el a Te UNIT-odat a saját UNIT fájában. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy bekerülj egy másik fába (akár egy dinamikusabban fejlődő) fába és ezzel szerezz jutalékot. Abban a fában létrejött együtt állásoknál ez neked is jutalékot jelent.
 • zöld csillaggal az átfutó UNIT-ok jeleztük! Ez azt jelenti, hogy a UNIT utolsó együtt állásánál (30/30, 25/25) kifutásánál kapsz egy, a következő osztályba szóló UNIt-ot, tehát egy 30 Euros UNIT kifutásánál kapsz egy 100 Euros UNITOT a következő osztályba és így tovább!

Fontos!

 • Az utolsó együtt állásnál (30/30, 25/25) esedékes jutalék 50%-a közvetlenül az e-pénztárcádban kerül és szabadon elköltheted, kiutalhatod tetszés szerint. A utolsó együttállás jutaléknak a másik fele bekerül az e-kereskedelmi számládra, amit levásárolhatsz a ZAMNIA webáruházban vagy leköthetsz újabb foglalókat és UNIT-okat helyezhetsz el a UNIT fádban!
 • 52 és 260 Euros csomagok esetén személyes UNIT nem jár.
 • 260 Euros csomag az automata UNIT-okat megkapja
 • 52 és 260 Euros csomagok esetén átfutó UNIT nem jár. Tehát ezek a UNIT-ok saját osztályukon végig futva véglegesen kifutott státuszba kerülnek. Ez nem jelenti azt, hogy ne szerezhetne minden storeban UNIT-ot a vonatkozó szabályoknak megfelelően, csak tudni kell, hogy az UNIT az adott osztályban végigfutva nem léphet tovább a következő store-ba!

15 ajándék  UNIT

A személyes, automata, és átfutó  unitok számodra különleges ajándékot jelent. Minden egyes UNIT függetlenül attól hogyan keletkezett ugyanazt a nyereséget termeli meg neked, mint bármilyen más módon keletkezett UNIT. Egyetlen különbség, hogy az ajándékot nem tudod levásárolni a webáruházadban.

42 ajándék UNIT

A 2., 3., 4., 5. Store osztályban az utolsó együttállásnál (30/30, 25/25, 25/25, 20/20) ajándék UNIT-okat kapsz visszafelé!

Ezek az Unitok nem érhetők el az 52 és 260 Euros csomagok esetén. Ezekkel az unitokkat tehát egy folyamatosan újra születő unitokhoz jutunk, melyek összege nem levásárolható, de ugyanannyi nyereséget termel, mint bármelyik másik unit.

A személyes, automata, átfutó és visszaható UNIT-ok száma 52 db 

Tehát az 5. Store 20/20 együttállásánál megkapod a 4.Store-nál feltüntetett UNITokat, a 4. Store utolsó együttállásánál a 3. Stornál feltüntetett UNIT-okat kapod ajándékba, majd a 3. Store utolsó együtt állásásnál 2. Store-nál jelzett UNIT-okat végül a 2. Store utolsó együtt állásánál az 1 db 30 Euros UNI-ot az 1. Store osztályba.  Ez 42 db ajándék UNIt!

A STORE rendszer – Direkt jutalékok

A direkt jutalékok valamennyi UNIT keletkezése és valamennyi UNIT együtt állás után esedékes végtelen mélységben és karrierszint különbségek szerint.

Ez a rendszer sok apró jutalékot hoz, viszont tömeges előfordulással komoly passzív bevétel érhető el általa.
 • Az ajánló direkt jutalékot kap (5%) az általa regisztrált partnerek után.
 • A star jutaléka az alatta lévő csoport UNIT-jainak a 2 %-át, saját direkt jutaléka 5+2%, valamint az együtt állások alapján járó jutalék 2 %-át.
 • A következő szintnél a sapphire saját maga után 9%-ot, a Star  után 2 % jutalékot kap!
 • A ruby saját maga után 12 % jutalékot kap a született UNIT-ok után és az együttállások után! Alsó szintről 3% jutalék esedékes
 • stb. 

Már csak az a kérdés

mikor csatlakozol csapatunkhoz?

Nem tudod hogyan kezdj neki?

Amennyiben komolyak a szándékaid, de még nincs, aki segítsen Neked,

írj nekem és felveszem Veled a kapcsolatot!

tczeca1985@gmail.com

Telefonon is várom jelentkezésedet: 06 20 213 1591