Lehet, hogy ez a Te határtalan lehetőséged?

Nem tudhatom hogy most éppen hol tart az életed, mire vágysz, mire van szükséged, milyen céljaid vannak!

Azt tudom a Freedom Xpress nekem egy új kezdetet jelentett az életemben, amikor kerestem az utat a változásra, amely új szint, új esélyt, új sikereket hozhat az életembe.


Igen, lehet, hogy neked is éppen erre van szükséged!

Arra mindenképpen szükséged van, hogy tudd, hogy mit akarsz elérni, hova akarsz eljutni! Ha már tudod és ezzel a tudattal figyeled a világot észre fogod venni a LEHETŐSÉGET! A lehetőséget arra, ami elvezet téged a célodhoz! Ám közel sem elég, ha észre veszed és felfogod, hogy most egy igazi lehetőség áll előtted!

Nem töketlenkedhetsz, nem halogathatsz, nem kereshetsz kibúvókat, mert a lehetőség elszáguld melletted!

Lehet, hogy neked is a Freedom Xpress Global a határtalan lehetőséged?

Most fogj egy darab papírt és írd le amit a legjobban szeretnél, ami igazán hiányzik az életedből!

Akkor most levezetem, amit tudnod kell ahhoz, hogy el tudd dönteni az FXG ajánlata a Te lehetőséged-e, megfelelő eszköz a számodra, amivel megvalósíthatod azt a célt, amit az előbb leírtál!

A Freedom Xpress Global 2018. 10.15-ikén induló vállalkozás, itt Magyarországon!

A cég alapító tulajdonosai, ügyvezetői Bognár Péter és Varga Balázs, kivételes tehetségű fiatal üzletemberek, egymást kiegészítő speciális szakterületek kiválóságai, amelyek üzleti vállalkozásukban egymás tökéletes kiegészítői. Közvetlen személyiségük megalapozta, hogy a Freedomban első pillanattól kezdve egy hatalmi allűröktől mentes, közvetlen, barátságos hangulat alakuljon ki.


Már több, 2  000 000 Euro jutalékot fizetett ki. Ez egy olyan üzleti sarokszám, ami jelzi a cég dinamikus sikeres kezdését.

Mi az a terület, ahol az FGX helyet követelt magának?

A válasz, az utóbbi években legdinamikusabban fejlődő iparága, az e-kereskedelem. Üzleti céljaik egyértelműek, a világ e-kereskedelmi iparág tortájából 1 %-ot kihasítani!


Már hallom, hogy kérdezed: 1 %? Elég kicsinek hangzik!

Na most figyelj!

Ez az 1 % kb. 20 milliárd dollárt jelent ma, de figyelembe véve, az iparág robbanásszerű fejlődését (ami most a koronavírus járvány alatt még erősödött is) ez több is lehet, tehát az 1% igazán szép kis üzleti cél, nemde?

2020-ban vélhetően az 5000 miliárd dollárt is túl fogja lépni!

Most nézzük magyarországi viszonylatban mit jelent ez!

Ma Magyarországon is már a felnőtt lakosság 91%-a (kb. 5,4 millió ember) már vásárolt online!

1000 milliárd Ft-t már túlhaladtuk!

Őszintén kérdezem Tőled, ha valaki jövedelmező, stabil vállalkozást akar építeni ebben az iparágban érdemes oda tennie magát?

Az az ember, aki ebben az iparágban szeretne dolgozni biztonságos terepen lépdel!

Aki erre NEM-mel válaszol, az nem tudja hol él!

A Freedom Xpress Global  a kitörés lehetőségét kínálja Neked!

Az elmúlt másfél évben a Freedom egy evolúción ment keresztül, az elért mérföldköveket nevezzük Freedom 1.0-nak, Freedom 2.0-nak, illetve Freedom 3.0-nak!

A társaság a bevezető időszakban DEALKODEX névvel  egy olyan kedvezményrendszeren alapuló vásárlói közösséget hozott létre, amely a Freedom tagok számára kedvezményes vásárlásra ad lehetőséget olyan erős üzleti szereplőknél, mint a TESCO, OMV, Booking.com, Aliexpress stb. 

A Dealkodex a partnercégek számára a tőlük a tagok részére nyújtott vásárlói kedvezmények fejében a DEALKODEX platformján reklámfelületet érhetett illetve érhet el, hiszen a DEALKODEX ma is rendelkezésére áll a tagoknak és a piaci szerelők részére egyaránt! A FXG a kedvezményrendszerben való jogosultsághoz minden csatlakozó tag üzleti csomagjában felhasználható kedvezmény összegeket helyez el az üzleti csomag értékéhez igazodva!

A következő mérföldkő a 2019.11.04-ikén induló ZAMNIA közösségi webáruház indulása!

Az online kereskedelem meghatározó platformja az internetes webáruház! Egyre több és több ember intézi a vásárlásait online és ennek a koronavírusos időszak csak még nagyobb nyomatékot adott. Nem kérdéses jelen lenni ezen a piacon már most több, mint 400 000 ezer termékkel feltöltött webáruház csak jó üzleti húzás lehet!

Számtalan ember érzi ezt és indít be vállalkozást webáruházzal, majd rövid időn belül sok csődbe is megy! Egy webáruház létrehozása, fenntartása hihetetlen tőkét és szakmai tudást és megfelelő infrastruktúrát igényel és ez az összetett feladatrendszer kivételes nehézséget okoz egy felkészületlen ember számára.

Mitől más a ZAMNIA?

A ZAMNIA széles körű vásárlói közösségének felkínálja, hogy drop shipperként (tovább ajánlóként) vegyen részt az értékesítésben. A ZAMNIA minden anyagi, szervezési, üzemeltetési, fejlesztési feladatot elvégez a csatlakozó partnerek helyett. A promóciós, tovább ajánlói munkáért cserébe (amit a termékek és a webáruház népszerűsítésével végeznek partnerei) megosztja a ZAMNIA webáruház üzleti nyereségét. Az árrésekből keletkezett profit 70%-át visszaosztja. Egy-egy partner, aki egyben a Freedom Xpress Global vásárlói közösség tagja akár 8 UNILEVEL mélységű jutalékkal akár 7 számjegyű passzív bevételt is elérhet.

 


https://youtu.be/ZODpU5qIDFY

A ZAMNIA nemzetközi webáruház az Európa. egész területére kiszállítja a termékeket. A rendszer folyamatos fejlesztése, a termékpartnerek és termékcsoportok bővítése napról napra növeli a vásárlói közösséget. A társaság célja, hogy rövidesen ott legyünk a TOP 10-es listán.

A ZAMNIA töretlen fejlődésének egyik záloga az elégedett vásárlói közösség és az értékesítési teljesítmény dinamikus  növelése!

Ezt a célt hivatott szolgálni a Loyalty hűségprogram, ami 2020. május 1-én indult be. A program tulajdonképpen egy gyorsító sáv, ahol a Freedom tagok felgyorsíthatják jövedelem termelésüket! A hűségprogram egy olyan STORE (áruház) rendszer, ahol a jövőbeli vásárlásaink után már most, a jelenben érhetünk el jutalékokat, azaz pénzt kereshetünk.

Store rendszerben a vásárlói hűséged mentén minden ZAMNIA vásárlásod több hasznot termel neked, mint bármilyen árukeresőben elérhető kedvezményes ár! Minden megelőlegezett vásárlási foglalód (UNITOD) 13,5 X hasznot termel neked.Ehhez a rendszerhez egy nagyon erős kompenzációs terv készült, ami lehetővé teszi a Freedom tagok számára, hogy azonnali és hosszú távon is kimagasló bevételt érhessenek el.


A Freedom Xpress Global az üzletpolitikáját, működési elvét úgy építette fel, hogy network marketing eszközrendszerével bárki megtalálja magának azt a induló pozíciót, amivel el tudja indítani vállalkozását és olyan fejlődési ívet tudjon leírni, amelyben már nem terhelik további fájó kötelezettségek!

Szinte egyedülálló módon minden, egy dinamikus üzletépítést gátló akadályokat eltávolított a rendszerbe bekapcsolódó partnerek elől!

A belépéseddel az anyagi helyzetednek és üzleti céljaidnak megfelelően kiválasztott üzleti csomag örök aktivitást jelent! Nincs havi kötelező termékvásárlás, nincs szükség a tagsági jogok folyamatos fenntartására, üzletépítőbarát karrier terv.

Most, hogy már én is több, mint egy évet eltöltöttem a Freedomnál elmondhatom, hogy olyan energiával töltődtem fel, amit eddig sehol! Számomra rendkívül fontos, hogy hihetetlen támogató közegben szabadon dolgozhatok és látom annak az útnak a ragyogó végét, amelyen elindultam.

Mert az utad, az új kezdetet neked kell megtervezni, az eszközt neked kell megválasztani, nekem ebben csak az a szerep jutott, hogy eléd tárhattam egy opciót, egy választási lehetőséget!

Az én életemet megváltoztatta a Freedom Xpress Global, nekem az a célom, hogy a hozzám csatlakozóknak átadjam azt a tapasztalatot, tudást ami már az én birtokomba került és támogassam azt, aki bizalmat szavaz nekem!

A Freedom Xpress Global lehet a Te határtalan lehetőséged?

Ne dönts azonnal!

Hívj fel és beszéljük meg:

06 20 213 1591

Írj és megválaszolom a kérdéseidet

www.tczeva1985@gmail.com

Csatlakozz Facebook csoportomhoz, ahol a Freedom van a fókuszban!

Ide kattintva csatlakozhatsz!

 

De semmiképpen ne rohanj tovább anélkül, amíg nem gondolkodsz el azon, 

vajon a Freedom a Te határtalan lehetőséged?